woensdag 3 december 1980

Woensdagochtend met Karin M in Taormina boodschappen gedaan. Grika zorgde voor het ontbijt. In het dorp melk voor de lunch en broccoli, geraspte kaas en tomaten voor de avond gekocht. We waren wel wat laat terug, maar dat kwam misschien ook door de verschillende vruchtenyoghurts die we uit moesten proberen.
van links naar rechts: eerste rij John, "kleine Karin";
tweede rij Bernard, Karin M, Alouette, Gerard;
derde rij Grika, Mieke, Toos, Ida;
laatste rij (rechts) Corina en Johan.
Achterin links keukentje met een provisorische douche en de landrover.
Om 11 uur reden we dan. Onderweg stopten we om geld te wisselen en om te telefoneren. Ondertussen bleek dat we een lekke band hadden gekregen, die snel verwisseld moest worden. We zorgden voor de lunch: spaghetti en brood. Die dag kwamen we niet zo ver. Op een Pavesi mochten we onze tenten weer in de modder opzetten, tussen de plantjes. In de bar gingen we na de maaltijd nog wat drinken. De dag ging zoals gewoonlijk weer snel voorbij. Ik praatte nog wat met Alouette. Zij vond dat we overdag te weinig met elkaar omgingen en dat meer moesten doen.

Om 5 uur 's nachts werden we gewekt door het lawaai van Willem en Thea. Hun tent was in elkaar gezakt. We merkten, dat ook mijn tent water binnen had gekregen en sliepen verder. Om half 7, toen we gewekt werden, konden we de schade opnemen. Aan de lage kant stond een hele plas water. We waren niet de enigen, ook de andere kampeerders hadden last van de ''watersnood” gehad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten